Usuaris Serveis Administratius: OCR

[-] Qué és Abby FindeReader

L'Abbyy FineReader és un sistema de reconeixement òptic de caràcters (OCR) que té com a objectiu convertir documents escanejats, documents PDF i fitxers d'imatge, incloent fotos digitals, en formats editables.
Algunes de les principals característiques d’Abbyy FineReader són:
  • La tecnologia OCR permet reconèixer i conservar el format original de qualsevol document de manera ràpida i precisa.
  • L'Abbyy FineReader pot reconèixer documents escrits en 189 idiomes diferents. A més, compta amb la funció de detecció automàtica d'idiomes.
  • El sistema OCR que utilitza el software és en gran manera immune als defectes d'impressió i pot reconèixer textos impresos en pràcticament qualsevol font.
  • Els documents resultants del reconeixement de caràcters es poden desar en diversos formats, enviar per correu electrònic o transferir a altres aplicacions per al seu posterior processament.
  • L’Abbyy FineReader és una eina d’ús fàcil i intuïtiu. Gràcies al curs que estàs realitzant i sense més formació addicional podràs aprofitar al màxim les avantatges que ofereix.
  • Les tasques de l'Abbyy FineReader proporcionen accés ràpid a les tasques de conversió més freqüents. Això et permet convertir els documents escanejats, fitxers PDF i fitxers d'imatge, incloent fotos digitals, en formats editables en un sol clic.
  • La perfecta integració amb Microsoft Office i Windows Explorer permet reconèixer documents directament des del Microsoft Outlook, el Microsoft Word, el Microsoft Excel i el Windows Explorer.

[+] Finestra principal i barres d'eines

[+] Converteix documents a un document de Microsoft Word

[+] Convertir documents al format PDF d'Adobe

[+] Converteix imatges a formats EPUB, FB2 i HTML

[+] Converteix documents a altres formats

[+] Obrir fitxers d'imatge i pdf

[+] Com enviar els documents de OCR per correu electrònic

[+] Operacions amb documents: imatge

[+] Operacions amb documents: escaneig