Configuració usuari del programari Adobe

De manera predeterminada i en qualsevol de les seves eines Reader o Professional, l’Acrobat utilitza el nom d’usuari que inicia la sessió de Windows com a nom d’autor pels diferents comentaris que s’afegeix en un document PDF. Aquesta particularitat només es pot canviar a nivell d’usuari.

Per tal de conèixer com modificar el nom d’autor seguiu les passes següents:

Afegir vídeo 11

  1. Inicieu l’aplicació Acrobat Reader o Acrobat Professional i obriu un document PDF qualsevol.
  2. A la barra d’eines de la part superior, seleccioneu l’eina per afegir comentaris .
  3. Fixeu-vos que apareix, com a indicador del ratolí, un globus de diàleg que podreu situar a qualsevol punt del document. Si feu clic, observareu que apareix una finestra de comentari i a la part superior apareix el nom de l’autor, que coincidirà amb el nom d’usuari (NIF) amb el qual heu iniciat la sessió.
  4. Per a canviar aquest identificador com a autor del comentari, cliqueu amb el botó dret sobre l’indicador globus de diàleg i seleccioneu l’opció del menú contextual que apareix.
  5. A la finestra emergent, aneu a la pestanya ‘General’ i substituïu el contingut del quadre de text ‘Autor’ pel nou nom que voleu que aparegui sempre que poseu comentaris. Seguidament també marcareu la casella de verificació ‘Converteix en propietats predeterminades’.
  6. Premeu el botó per tal d’aplicar aquests canvis.
  7. També podeu tancar l’aplicació Acrobat sense guardar canvis.
  8. Comproveu ara que al tornar a obrir un document PDF i al posar un comentari ja apareix el nom de l’autor canviat.
  9. Un cop l’heu fet i comprovat, no cal repetir el procediment de canvi de nom d’autor per la resta d’arxius.